Teške povrede za jedno lice u saobraćajnoj nezgodi koja je zaustavila saobraćaj na putu Milići-Vlasenica prethodnog dana

Jedno lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Milićima, naslov je jutros pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik povodom jučerašnje saobraćajke u Milićima, kada je nastala paraliza saobraćaja na nekoliko sati. Zvanične informacije iz saopštenja pročitajte u nastavku.

0
Težak sudar kod Milića, ima povrijeđenih, saobraćaj se odvija samo jednom trakom
FOTO: Kilometarske kolone u Milićima prethodnog dana

Na magistralnom putu Milići – Zvornik, u mjestu Johovac, 23.11.2021. godine oko 10,35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobile teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Milići, su od 10,35 do 12,30 časova vršili uviđaj saobraćajne nezgode. Tokom vremena vršenja uviđaja, od 10,35 do 11,50 časova je trajala potpuna obustava saobraćaja, dok se od 11,50 do 12,30 časova saobraćaj odvijao jednom saobraćajnom trakom.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali: lice M.I. iz Milića, koje je upravljao putničkim motornim vozilom marke „Passat 6“ i lice M.O. iz Rogatice koje je upravljalo teretnim motornim vozilom marke „MAN“ i priključnim vozilom. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima se javilo lice B.I. iz Milića, suvozač iz putničkog vozila.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u navedenoj ustanovi, odakle je na dalje liječenje upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da se dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime