U saobraćajnoj nesreći učestvovalo vozilo Hitne pomoći, mještani pozivaju nadležne da riješi problem raskrsnice

Kao građanin i stanovnik Mravinjca želio bih ovako javno pozvati nadležne službe, vlast da riješe problem ove "raskrsnice" što prije, mnogo stanovnika koji izlaze iz ovog pravca nemaju preglednost u saobraćaju zbog zida koji se nalazi

0
Kao građanin i stanovnik Mravinjca želio bih ovako javno pozvati nadležne službe, vlast da riješe problem ove

U goraždanskom naselju Mravinjac sinoć oko 22.35 minuta došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

– Još jedna u nizu nesreća u Mravinjcu na izlazu iz Bogušića. Na svu sreću momak koji je vozio opel nije ugrožen životno, u hitnoj (Rudo) je bio stariji pacijent koji je imao bolove rebara ili kukova prije nesreće.

Kao građanin i stanovnik Mravinjca želio bih ovako javno pozvati nadležne službe, vlast da riješe problem ove “raskrsnice” što prije, mnogo stanovnika koji izlaze iz ovog pravca nemaju preglednost u saobraćaju zbog zida koji se nalazi.

Ogledalo koje je postavljeno nije rješenje za ovaj problem. Svi vozači su ugroženi… Na”otvorenoj” cesti ima pješački prelaz gdje je ograničenje 60 km/h. Apelujem na sve da se uključe u rješenje ovog velikog problema – napisao je jedan mještanin.