Mićo Jevtić otjerao još jednog trenera iz Drine kako bi mogao nesmetano odvesti klub u niži rang

FK Drina Zvornik nakon završetka prvog djela sezone takmičenja Prve lige RS nalazi se u sredini tabele, što nije zadnje mjesto, a to vjerovatno nije bio plan lidera kluba i doživotnog predsjednika Miće Jevtića. Vitalni penzioner iz Šepka uspješno FK Drina Zvornik vodi ka nižem rangu, gašenju i traženju opravdanja za rušenje stadiona. Vitalni penzioner ne libi se obrukati i cijeli grad i klub na ptuu ka tom cilju, a posljednji koji je osjetio "čvrstu" ruku našeg "Mićka" je trener Šefik Imamović. Ovaj stručnjak koji posjeduje potrebnu licencu za vođenje kluba sa mjesta Šefa stručnog štaba dao je otakz u omladinskom pogoonu Slobode, došao u Zvorniku, uradio plan priprema, predstavio cilj kluba i onda od predsjednika putem telefona dobio obavijest da je razriješen dužnosti. U nastavku prenosimo riječi Imamovića:

1
FOTO: Šefik Imamović

Uprkos cinjenici da je saradnja sa #FKDrina Zvornik bila produzena nakon razgovora sa presjednikom kluba, te postignut dogovor o početku i planu priprema, onda te preko noci telefonskim putem tkzv.predsjednik obavijesti o otkazu saradnje.

Takvi ljudi nazalost se igraju sudbinama nas trenera te bacaju mrlju na sportske kolektive..

Sta covjek reci ili napisati nakon ovakve poruke koju dobijete od #kapitena ekipe u kojoj ste radili ❤️❤️…
Kada pokazete svoju iskrenost i postovanje prema klubu, ekipi i svakom pojedincu kolektiva onda i povratna informacija sigurno ce biti pozitivna..

Mićo Jevtić otjerao još jednog trenera iz Drine kako bi mogao nesmetano odvesti klub u niži rang

Hvala vam momci od srca i zelim vam svako dobro.

Podsjećamo da je Mićo Jevtić u intervju prije dvije godine za naš portal rekao da stadion neće biti srušen i da on nije upoznat sa takvom informacijom.

1 komentar

  1. Da nije Jevtica nikad ne bih igrali premijer ligu.Stadion sredio 300000 km potrebno bilo položiti da bi učestvovali u premijer liži.Ima on vise pozitivnih nego negativni stvari u FK Drina!

Comments are closed.