U Karakaju uhapšena dva lica iz Milića zbog droge

0
https://infobirac.net/2022/01/13/u-karakaju-slobode-lisena-dva-lica-iz-milica-zbog-neovlastene-proizvodnje-i-prometa-opojne-droge/

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 12.01.2022. godine oko 22,00 časova u Karakaju lišili slobode lice D.M. iz Milića zbog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, saopšteno je iz PU Zvornik.

– Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Zvornik su 12.01.2022. godine oko 22,00 časova uočili lica D.M. i A.O. iz Milića, koji su se nalazili u putničkom motornom vozilu marke „mercedes“, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u Karakaju. Tom prilikom policijski službenici su izvršili pregled navedenog vozila i uočili pvc kesicu u kojoj se po navodima lica D.M. iz Milića nalazila opojna droga.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ – navodi se u saopštenju.