U sudaru kod Roćevića dva lica povrijeđena, jedno uhapšeno (FOTO)

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 02.02.2022. godine

0
U sudaru kod Roćevića dva lica povrijeđena, jedno uhapšeno (FOTO)

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su 2 krivična djela (oba u Zvorniku) i 2 saobraćajne nezgode (obe u Zvorniku). Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se u mjestu Roćević, a iz Policijske uprave Zvornik su o toj saobraćajnoj nezgodi saopštili:

Na magistrlnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Roćević, Grad Zvornik, 02.02.2022. godine oko 19,25 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila, marke „Opel” i marke „Mercedes”.

Putničkim motornim vozilom marke „Opel” je upravljalo lice inicijala D.P iz Zvornika, a putničkim vozilom marke „Mercedes” je upravljalo lice N.Ć. iz Zvornika. Oba lica su zadobila lake tjelesne povrede koje su im konstatovane od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Bolnica Zvornik.

U sudaru kod Roćevića dva lica povrijeđena, jedno uhapšeno (FOTO)

Nakon ukazivanja ljekarske pomoći licu inicijala D.P., isto je od strane policijskih službenika PS za BS Zvornik lišeno slobode nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom u saobraćaju sa 2,18 g/kg alkohola u organizmu.

Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv lica D.P. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Osnovnom sudu.