Nakon zadobijenih povreda na magistralnom putu Zvornik- Vlasenica, povrijeđena žena životno ugrožena

0
Nakon zadobijenih povreda na magistralnom putu Zvornik- Vlasenica, povrijeđena žena životno ugrožena
FOTO: Ilustracija

U saobraćajnoj nezgodi koja se juče desila u mjestu Podgora, u opštini Milići pješak A.D. je zadobio teške tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, Policijskoj stanici Milići je 6.2.2022. godine oko 15,00 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Milići – Vlasenica, u mjestu Podgora u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno.

– Policijski službenici PS Milići su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „opel vectra“, kojim je upravljalo lice inicijala E.Z. iz Vlasenice i pješak inicijala A.D. iz Milića. Zbog zadobijenih povreda, lice A.D. iz Milića je vozilom Hitne pomoći prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima, odakle je upućeno na dalje liječenje u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje su navedenom licu konstatovane teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je policijskim službenicima PS Milići naložio vršenje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a nakon toga dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Prema informacijama iz JZU “Bolnica” Zvornik povrijeđena žena iz saobraćajne nezgode još uvijek je životno ugrožena. Iz zvorničke bolnice su za naš portal saopštili:

Nakon saobraćajne nezgode na magistralnom putu Milići – Vlasenica, u kome su učestvovali putničko motorno vozilo i pješak inicijala A.D., pješak je prevezen u JZU Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Pacijentu su konstatovane teške tjelesne povrede i primarno je zbrinuta u zvorničkoj bolnici, nakon čega je zbog težine zadobijenih povreda transportovana u UKC Tuzla.

U pitanju su višestruki prijelomi po cijelom tijelu i pacijent je još uvijek životno ugrožena, saopšteno je iz JZU “Bolnica” Zvornik.