Hapšenje kradljivca automobila “Ford fiesta”, lopov pronađen, automobil nije

Lice lišeno slobode zbog krađe vozila u Milićima, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik kojeg u nastavku prenosimo u potpunosti

0
Hapšenje kradljivca automobila
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 10.02.2022. godine oko 14,30 časova lišili slobode lice D.M. iz Milića zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Milići je lice S.R. iz Milića dana 28.01.2022. godine prijavilo nepoznato lice ili više njih da su otuđili putničko motorno vozilo marke „Ford fiesta“. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići, koji su izvršili uviđaj na licu mjesta, kao i sve druge zakonom predviđene mjere i radnje.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Milići su 10.02.2022. godine došli do saznanja da se lice inicijala D.M. iz Milića može dovesti u vezu sa gore navedenim krivičnim djelom.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krađa“.