U današnjem sudaru u Tršiću povrijeđena dva Bijeljinca (FOTO)

0
U današnjem sudaru u Tršiću povrijeđena dva Bijeljinca (FOTO)

Ranije smo prenijeli inofrmaciju o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je više lica povrijeđeno. Nešto prije 12 časova došlo je do sudara na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić. Saobraćajnu nezgodu koja se dogodila u 11 i 45 ranije je potvrdila i Danijela Madžarević, portparol Policijske uprave Zvornik.

U današnjem sudaru u Tršiću povrijeđena dva Bijeljinca (FOTO)

 

Iz Policijske uprave Zvornik naveli su da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno više lica, a da se na licu mjesta nalaze pripadnici vatrogasne jedinice, hitne pomoći i policijski službenici, saopštila je Madžarević za portal Zvornički ba.

U sudaru su učestvovali putničko i teretno vozilo. Kamion je prilikom kontakta putničko vozilo izbacio sa kolovoza u obližnji kanal iz kojeg su povrijeđene morali spašavati vatrogasci koji su se u najkraćem mogućem roku našli na licu mjesta i pristupili spšavanju.

Prema riječima očevidaca ove teške saobraćajne nesreće sa lica mjesta vozilo Hitne pomoći odvezlo je dva muškarca od kojih je jedan bio bez svijesti, a drugi u svjesnom stanju.

U današnjem sudaru u Tršiću povrijeđena dva Bijeljinca (FOTO)

Iz zvorničke bolnice saopštili su nam da su primljeni pacijenti iz Bijeljine povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi danas u Tršiću trenutno van životne opasnosti.

Portparolo JZU “Bolnica Zvornik” Anastasija Dragić za portal Zvornički ba saopštila je:

Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila danas, primljena su dva pacijenta na pregled u JZU Bolnica Zvornik.

Pacijent S.M., 1983. godište, zadobio je teške tjelesne povrede, dok je pacijent V.R., 1997. godište, zadobio lakše tjelesne povrede.

Oba pacijenta su trenutno van životne opasnosti i nalaze se na opservaciji na Odjeljenju za hirurške grane, saopštila je Dragić.

Vozite pažljivo!

Težak sudar u Tršiću, ima povrijeđenih (FOTO)

Zahvaljujemo se korisnicima društvenih mreža na ustupljenim fotografijama.