Muškarci se potukli na proslavi Dana žena, trojica uhapšena, jedan završio u Domu zdravlja

Proslava 8.marta u ugostiteljskom objektu u Milićima završila lišenjem slobode 3 lica, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik kojeg u nastavku prenosimo u potpunosti

0
Bijeljinac pretukao dva Srbijanca, polomio im vilice
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 09.03.2022. godine oko 02,30 časova lišili slobode lica D.J. i M.J. iz Milića zbog krivičnog djela „Tjelesna povreda“ i lice D.V. iz Milića zbog krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijskoj stanici Milići je navedenog dana prijavljeno da je došlo do problema u ugostiteljskom objektu u Milićima koji je organizovao proslavu 8. marta. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je bilo fizičkog obračunavanja između lica D.J., M.J., D.V. i M.V, svi iz Milića. Licu M.V. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja „Sveti Nikola“ u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenim krivičnim djelima „Tjelesna povreda“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim infromacijama od gostiju u lokalu, svih uhapšeni i povrijeđeno lice su muškog pola.

(Zvornicki.ba)