Slijetanje automobila sa regionalnog puta, nakon čega su dva lica završila u zvorničkom Domu zdravlja

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se prethodnog dana na području koje pokriva Policijska uprava Zvornik. Kod Skelana je došlo do slijetanja automobila sa regionalnog puta, jedna osoba je tom prilikom zadobila povrede. Iz Policijske uprave Zvornik su o tom slučaju saopštili

0
Slijetanje automobila sa regionalnog puta, nakon čega su dva lica završila u zvorničkom Domu zdravlja
FOTO: Ilustracija

Staničnom odjeljenju Skelani je 09.03.2022. godine oko 20,35 časova prijavljena saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza na regionalnom putu Skelani – Bratunac, u mjestu Novo Naselje, opština Srebrenica, u kojoj je su dva lica lakše povrijeđena.

Policijski službenici SOP Skelani su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Peugeot 206“, kojim je upravljalo lice S.S. iz Srebrenice, a na mjestu suvozača se nalazilo lice H.S. iz Srebrenice.

Oba lica su pregledana u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja u Zvorniku, gdje je tom prilikom dežurni doktor konstatovao lake tjelesnu povredu kod lica S.S., dok se nije izjasnio o stepenu povrede kod lica H.S.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.