U pijanom stanju automobilom udario u parkirani traktor, zadobio povrede i završio u pritvoru

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 09.03.2021. godine

0
U pijanom stanju automobilom udario u parkirani traktor, zadobio povrede i završio u pritvoru
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela (dva u Milićima i jedno u Srebrenici), i četiri saobraćajne nezgode od kojih su dvije sa materijalnom štetom i dvije sa povrijeđenim licima. Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se u Vlasenici. Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi u Vlasenici saopštili:

Policijskoj stanici Vlasenica je 09.03.2022. godine oko 18,20 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj, u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, i tom prilikom jedno lice lišili slobode zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Jeta“, kojim je upravljalo lice R.K. iz Vlasenice, i traktor marke „ URSUS“, vlasništvo lica N.R. iz Vlasenice, koji je bio parkiran pored magistralnog puta Vlasnica-Kladanj. Na vozilima je nastupila materijalna šteta, a lice R.K. je lišeno slobode zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola u količini od 2,07 g/kg.

Lice R.K. se naknadno javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Vlasenici, gdje su istom od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede.

Policijski službenici PS Vlasenica su licu R.K. izdali prekršajni nalog zbog izazivanja saobraćajne nezgode pod uticajem alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.