Gradonačelnik Stevanović pozvao građane Zvornika sa državljanstvom Srbije da izađu na izbore

0
Gradonačelnik Stevanović pozvao građane Zvornika sa sržavljanstvom Srbije da izađu na izbore

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović pozvao je sugrađane koji imaju dvojno državljanstvo i prijavili su se za glasanje iz inostranstva da u nedelju, 3. aprila, izađu na izbore koji se održavaju u Srbiji. On je na konferenciji za novinare rekao da će na području grada Zvornika biti otvorena dva biračka mjesta, u prostorijama osnovnih škola „Sveti Sava“ u Zvorniku i na Branjevu od 07:00 do 20:00 časova.

Gradonačelnik je iskoristio priliku i da podsjeti šta je sve država Srbija na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, kao i Vlada učinili za naš grad u prethodnom periodu.

„Dobili smo sredstva za rekonstrukciju mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, zvorničkog Doma zdravlja, pomogli su nam u izgradnji novog bloka i rekonstrukciji Bolnice. Zahvalni smo im na tome i pokažimo izlaskom na izbore i tu vrstu zahvalnosti prema Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije.“

Gradonačelnik je dodao da o tome koliko su naši sugrađani koji imaju dvojno državljanstvo ozbiljno shvatili izbore u Srbiji govori činjenica da se prijavilo preko 1.500 za glasanje na biračkim mjestima u našem gradu, jer su svjesni činjenice koliko smo naslonjeni, infrastrukturno prije svega, na Srbiju i šta će nam značiti izgradnja autoputa do Šapca, odnosno brze ceste do Loznice i na kraju, izrazio je nadu, i brze ceste do graničnog prelaza u Karakaju.

„To za naš grad znači novi izlaz u svijet i iz svih ovih razloga sve one koji su se prijavili želim pozvati da izađu na izbore i da se nastavi kontinuitet započetog, da Aleksandar Vučić ubjedljivo pobijedi na izborima i da SNS sa koalicionim partnerima ima sigurnu skupštinsku većinu koja će omogućiti nastavak infrastrukturnih projekata od kojih će i sam grad Zvornik imati ogromnu korist.“