Na ulazu u Zvornik sudar u kojem je učestvovalo policijsko vozilo “presretač” (FOTO)

0

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7:30 časova desila u Ulici Svetog Save u Zvorniku, u kojoj su učestovalla dva vozila od kojih je jedno policijski „presretač“, pričinjena je materijalna šteta.

– Pripadnici PS za bezbjednost saobraćaja iz Zvornika izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo neobilježeno službeno vozilo MUP-a RS, Sektora policije PU Zvornik marke „ford fokus“ i putničko vozilo „audi“, kojim je upravljao M.L. iz Zvornika. Licu M.L. je izdat prekršajni nalog – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Zanimljivo da se ova saobraćajna nezgoda dogodila službenom automobilu na putnoj dionici i dijelu ulice o kojoj su svi aktivni portal u gradu Zvorniku barem jednom pisali i upozoravali na problem. Ulica je zbog neodgovornog parkiranja i uskog grla, često teško prohodna za pješake, a pogotovo za automobile. Ovaj problem godinama muči stanare naselja Hrid, ali se problem još uvijek nije riješio. Nisu primjećene ni represivne akcije nadležnih u vidu kažnjavanja zbog nepropisnog parkinga u ovoj ulici, kako bi se problem konačno riješio i stanare ove ulice i njihovu djecu smanjio izloženosti riziku pješačenja.

Na ulazu u Zvornik sudar u kojem je učestvovalo policijsko vozilo "presretač" (FOTO)

Apel svim učesnicima u saobraćaju da vožnju prilagode uslovima na putu.

(Infobirac/Zvornicki)