Samoubistvo u centru Loznice, 30-godišnja djevojka se bacila sa šestog sprata zgrade

0
Samoubistvo u centru Loznice, 30-godišnja djevojka se bacila sa šestog sprata zgrade

Lozničanka D. P. (30) nastradala je preksinoć u ovom gradu tako što je skočila sa šestog sprata zgrade u Ulici Žikice Jovanovića, a u njenom stanu pronađeno je i oproštajno pismo.

Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigle na mjesto nesreće, ali ženi, nažalost, nije bilo spasa, preminula je na mjestu od zadobijenih povreda.

– Negdje oko 22 sata prijavljeno je da je ženska osoba skočila iz stana u kom je živjela. Po dolasku Hitne pomoći davala je slabe znake života, ali je, uprkos naporima ljekara, ubrzo preminula – priča.

Izvor je dodao da je uviđaj odmah obavljen, a da je pregledom tijela utvrđeno da nema prethodno zadobijenih povreda i da je u pitanju samoubistvo.

– Nesrećna djevojka je sa teritorije opštine Mali Zvornik, ali je živjela u Loznici kao podstanar – dodao je.

Prijatelji u šoku

Prijatelji nastradale D. P. kažu da su šokirani i da ne mogu da povjeruju da se ovako strašna stvar zaista dogodila.

– Zaista nisam u stanju da pričam mnogo o ovome. Kada su mu javili da se to dogodilo, bila sam šokirana. Nisam mogla da povjerujem, gajila sam nadu da to nije ona, ali, nažalost, kasnije je potvrđeno da jeste. Mnogo sam se potresla jer smo nas dvije bile baš bliske. Ništa nije negoveštavalo tragediju. Nedavno joj je bio i rođendan. Bila je jako raspoložena i vesela. U stanu je ostavila svoj telefon i oproštajno pismo, tako da su svi dokazi tamo, jer zasad ne znamo šta je moglo dovesti do ove tragedije – priča prijateljica.

Mnogo je radila

Komšije kažu da je u pitanju divna djevojka, koja je skoro otpočela svoj privatni posao.

– Stanovala je u našoj zgradi, živjela je sama. Mnogo je radila, a skoro je otpočela i biznis u Loznici. Rijetko dobra osoba, nije bilo nikakvih problema u zgradi sa njom – pričaju komšije.

Oni napominju da se iz stana u kom je živjela D. P. nikada nije čula nikakva buka i da, koliko znaju, nije imala nikakve probleme, ali da su iz obližnje prodavnice saznali da je na dan samoubistva pokušala da kupi veću količinu esencije, pa pretpostavljaju da je htjela da se otruje, piše Kurir.

– Očigledno je odustala od toga, pa je skočila. Svakako užasno – kaže izvor.

Oproštaji na društvenim mrežama
Na društvenim mrežama prijatelji i poznanici opraštaju se od nastradale djevojke.

– Saučešće porodici, ovo je tuga ogromna za sve koji smo je poznavali. Neka te anđeli čuvaju. Zašto si ovo uradila sebi? – samo su neki od komentara koji su ostavljeni na društvenim mrežama.