Ove srijede bez struje većina teritorija Zvornika, hiljade korisnika od Snagova preko Jošanice sve do Zelinja bez električne energije

0
Pukli željezni stubovi dalekovoda Zvornik-Kamenica, sve ekipe elektrodistirubcije na terenu (FOTO)
Fotgorafija iz arhiva prilikom havarije u decembru prošle godine

Ove srijede planiran je godišnji remont na trafostanici Kamenica i pripadajućim dalekovodima zbog čega će bez struje biti hiljade korisnika u naseljima koja se nalaze sve od Snagova do Sopotnika. U nastavku pogledajte detaljnu tabelu plana isključenja električne energije i pročitajte saopštenje iz kompanije Elektro-Bijeljina o planiranim radovima ove srijede.

Ove srijede bez struje većina teritorija Zvornika, hiljade korisnika od Snagova preko Jošanice sve do Zelinja bez električne energije

Radnici „Elektro-Bijeljine“ u srijedu 27.aprila 2022. godine, izvodiće radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV „Kamenica“, što zbog čega će biti višečasovni zastoj u isporuci električne energije.

Remont TS „Kamenica“ i pripadajućih 10 kV dalekovoda „Uzovnica“, „Petrovići“ i „Drinjača“, biće u sredu u vremenu od 9 do 17 časova i tada će bez električne energije biti oko 2000 kupaca sa  ruralnog područja Zvornika.

Molimo poštovane kupce da uvaže pomenuti zastoj, jer je planski remont od izuzetnog značaja za pouzdanost sistema distribucije električne energije.