Komšija prijetio komšinici u Pađinama zbog ovaca, policija podnijela krivičnu prijavu

Podnešen izvještaj za KD „Ugrožavanje sigurnosti“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik kojeg u nastavku prenosimo u potpunosti

0
Komšija prijetio komšinici u Pađinama zbog ovaca, policija podnijela krivičnu prijavu

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 24.04.2022. godine, podnijeli su izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv lica S.V. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” iz člana 150. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijskoj stanici Kozluk je 11.04.2022. godine prijavljeno gore navedeno lice zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život licu M.O. iz Zvornika, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama ovaj slučaj dogodio se u zvorničkom naselju Pađine, a uzrok svemu su ovce koje su prešle među.

Ženska osoba iz Pađina, kako saznajemo od komšija, nakon upada njenih ovaca na tuđi posjed dobila prijetnje koje su uključivale oružje, fizičku silu i okončavanje života. Sve ovo se prema riječima komšija iz Pađina dogodilo prije nešto više od dvije sedmice.

(Zvornicki.ba)