Teško pijan napravio saobraćajnu nezgodu, nakon alko-testa uhapšen

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 09.05.2021. godine

0
Teško pijan napravio saobraćajnu nezgodu, nakon alko-testa uhapšen
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Bratuncu i u Zvorniku), i jedna saobraćajna nezgoda u Vlasenici. U Vlasenici je bilo i hapšenje zbog saobraćajnih nezgoda koje je zazvalo jedno lice. U nastavku prenosimo informacije koje su saopštene iz Policijske uprave Zvornik

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su 09.05.2022. godine oko 22,00 časa lišili slobode lice inicijala R.M. iz Vlasenice zbog počinjenih višestrukih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja pod uticajem alkohola u organizmu u količini od 2,03 g/kg. Policijskoj stanici Vlasenica je navedenog dana oko 21,20 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na lokalnom putu Vlasenica – Cikotska rijeka, u mjestu Rašić gaj, opština Vlasenica.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Passat“, kojim je upravljalo lice R.Z. i putničko motorno vozilo marke „Kombi transporter“ kojim je upravljalo lice inicijala R.M. Policijski službenici PS Vlasenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, kao i preduzeli sve druge zakonom predviđene mjere i radnje, a nakon čega će protiv lica R.M. iz Vlasenice podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz člana 174., 207., 172., 158. i 36. stav 3. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime