Novica Marković postigao dva gola za remi Drine u gostima kod Omarske

Novica Marković postigao dva gola za remi Drine u gostima kod Omarske
Novica u prodoru

Odigrano je 29.kolo Prve lige Republike Srpske. Ekipa Krupe dobila je i pehar šampiona jer je u prethodnom kolu i matematički osigurala ovogodišnju titulu prvaka. Još uvijek se očekuje proces licenciranja Krupe za predstojeću sezonu Premijer lige BiH, tako da i oni koji nisu izborili ove sezone Premijer ligu BiH na terenu, očekuju mogućnost plasmana u elitni rang države BiH.

Drina je danas gostovala u Omarskoj kod Prijedora i izborila novi bod na gostovanju. Drina je među najboljim ekipama u nastavku šampionata i prava je šteta što su igrači zvorničkog prvoligaša odigrali katastrofalno prvi dio sezone.

Meč u Omarskoj obilježio je dugogdišnji vezista Drine Novica Marković sa dva gola, a prvi je bio prava majstorija.

Drina se trenutno nalazi na šestoj poziciji sa 47 osvojenih bodova kolo prije kraja, a i nakon zadnjeg odigranog kola, Drina ostaje na ovoj poziciji jer je razlika između klubova od četvrte do sedme pozicije veća od tri boda.

U gradu kruži priča da Drina naredne sezone napada vrh tabele i plasman u viši rang. Nadajmo se da ova priča nije samo još jedna priča i da će Zvornik kao jedan od najvećih gradova u BiH sa jednim od najvećih privrednih giganata u državi na svojoj teritoriji, napokon naredne sezone dobiti premijerligaše u ekipnim sportovima.

(Zvornički.ba)