Odmor u rajskom kutku hotela “Azul beach resort” u Ulcinju proveli i poznati influenseri (VIDEO)

Jeste li poželjeli da iz spavaće sobe izađete pravo u bazen u toku svog godišnjeg odmora, Azul beach resort iz Ulcinja nudi i taj vidi luksuza, kao i mnogo toga još.

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore, svoje prve goste dočekao je sa najkompletnijim sadržajem do sada. Uz bogatu Ultra All Inclusive paletu, Vaše uživanje na Velikoj plaži prerašće u još jedno nezaboravno ljetovanje sa fotografijama iz bazena i baldehina, pet restorana, iz avanturističkog parka i šetnje po mekom ulcinjskom pijesku.

Odmor u rajskom kutku hotela "Azul beach resort" u Ulcinju proveli i poznati influenseri (VIDEO)

U ovo su se uvjerili mnogobrojni influenseri sa prostora Bosne i Hercegovine i okolnih zemalja koji su u svojim promotivnim pričama objavljivali isječke upravo iz ovog djela Jadrana u Ulcinju. Pored prirodne ljepote tu je i bogata trpeza.


Šejla Ramović je već provela odmor u Ulcinju, a ovih dana stiže popularna “Kućna djevojčica”, kao i mnogi drugi popularni sa ovih prostora.

Sadržaji su koncipirani tako da se gost opušta i uživa bilo da dolazi sa porodicom, prijateljima ili na romantični odmor. Uz moderno dizajniran ambijent, najveći broj bazena na obali, sedam barova i pet restorana okruženih borovom šumom, na Vama je samo da odaberete tip kuhinje i enterijera koji Vam odgovara. A ukoliko dolazite sa porodicom, na raspolaganju vam je čak 261 porodični apartman, “family-friendly” restorani, dječiji bazeni, cijelodnevni zabavni program, dječija igraonica i pregršt drugih pogodnosti i aktivnosti kako biste imali ljetovanje za pamćenje.

Odmor u rajskom kutku hotela "Azul beach resort" u Ulcinju proveli i poznati influenseri (VIDEO)

U središtu rizorta je Premium sekcija koju čine deluks apartmani, bazeni i barovi sa ekskluzivnim pristupom i personalizovanom uslugom.

Uz bogatu vinsku kartu, ponos kuhinje su čuveni Tomahawk i Wagyu A5 govedina, jedinstveni u gastronomskoj ponudi. Nećete odoljeti ni karpaću od brancina, tradicionalnim balkanskim đakonijama ili sladoledu od ruzmarina.. Posebno su osmislili jelovnike i animacije za decu, kako bi svojim gostima omogućili mirno uživanje uz plamen svijeća i muziku odabranih izvođača.

Veći broj fotografija iz ovog malog raja u Ulcinju pogledajte u galeriji fotgorafija na facebook stranici Zvornički ba, klikom OVDJE.

Za više informacija posetite www.azulbeachmontenegro.com i informišite se o svim uslugama i prolećnim ponudama.

Telefon za rezervacije i informacije: +382 20 405 881

Zavirite na jedan minut u ovaj mali dio raja smješten na obali Jadrana u crnogorskom gradu Ulcinj.