Tuča u Zvorniku, dva lica povrijeđena, krivična prijava protiv muškarca iz Kladnja koji je zadobio lakše povrede

Tuča obilježila novogodišnju proslavu u Službi za poslove za strancima BiH, nižerangirani inspektori isprebijali pomoćnika direktora
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su dana 25.06.2022. godine postupili po prijavi lica B.L. iz Zvornika i utvrdili da je lice A.H. iz Kladnja fizički napalo lice V.T. iz Zvornika i zadalo mu tjelesne povrede.

Policijskoj stanici Zvornik je dana 25.06.2022. godine oko 00,40 časova lice B.L. prijavilo nepoznato lice da je fizički napalo na lice V.T. u ugostiteljskom objektu u Zvorniku. Povrijeđenom licu V.T. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Zvornik pružena ljekarska pomoć, a dežurni doktor navedene ustanove je konstatovao teške tjelesne povrede.

Policijski službenici PS Zvornik su identifikovali napadača A.H., koji se takođe obratio za ljekarsku pomoć u JZU Dom zdravlja Zvornik i gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede. Prilikom ukazivanja ljekarske pomoći navedenim licima u JZU Dom zdravlja Zvornik, lice B.L. je narušilo javni red i mir vikom i nepristojnim ponašanjem.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti i dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.