Poznat sastav Prve fudbalske lige RS, FK Drina Zvornik krenula s pripremama

Drina remizirala s Podrinjem u Zvorniku
FK Drina-FK Podrinje - Zvornik Arhiv

Na posljednjem zasjedanju Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske utvrđen je sastav Prve lige za narednu sezonu.

Klubovi koji će igrati u elitnom entitetskom rangu su: Alfa Modriča, Drina (Zvornik), Željezničar Sport tim (Banjaluka), Zvijezda 09 (Bijeljina), Kozara (Gradiška), Krupa (Krupa na Vrbasu), Ljubić (Prnjavor) Omarska, Podrinje (Janja), Slavija (Istočno Sarajevo), Sutjeska (Foča), Sloboda (Novi Grad), Tekstilac (Derventa), Laktaši, Sloboda (Mrkonjić Grad), Famos (Istočna Ilidža), Rudar Prijedor, Radnik (Bijeljina).

Vladala je dilema da li će u takmičenju biti Podrinje ili nevesinjski Velež, a na kraju su presudili uslovi licenciranja.

Nova sezona šampionata Srpske će da počne 6. avgusta.

Fudbaleri Drine su prema nezvaničnim informacijama krenuli u pripreme za novu fudbalsku sezonu. Prva provjera ih očekuje već ove srijede u Loznici gdje se na stadionu Klupice od 18 časova sastaju sa timom FK Loznica.

Prva pripremna utakmica gdje će Drina pokazati “snagu” i ambicije za predstojeću sezonu igra se 6.juna od 18 časova na stadionu Kulpice u Loznici protiv FK Loznica.