Javni poziv za sufinansiranje samozapošljavanja iz budžeta Grada Zvornika

Javni poziv za sufinansiranje samozapošljavanja iz budžeta Grada Zvornika

Danas je otvoren Javni poziv za dodjelu sredstava iz budžeta Grada Zvornika za sufinansiranje samozapošljavanja lica koja aktivno traže zaposlenje i prijavljena su na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, Filijala Zvornik.

U budžetu Grada Zvornika za ovu namjenu planirano je 100.000 KM. Dodjeljivaće se bespovratna sredstva u fiksnom iznosu od 5.000 KM, bez obzira na stručnu spremu, licima koja prvi put registruju preduzetničku djelatnost kao osnovno zanimanje ili osnivaju društvo sa ograničenom odgovornošću.

Javni poziv sa potrebnim obrascima i izjavama objavljen je na oglasnoj tabli i zvaničnoj internet stranici Gradske uprave www.gradzvornik.org, kao i kod Zavoda za zapošljavanje – Filijala Zvornik, a mogu se preuzeti i u šalter sali Gradske uprave. Dodatne informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti, broj telefona 056/232-212, ili na mejl adresu [email protected]

Dodatne informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti, broj telefona 056/232-212, ili na mejl adresu [email protected]

Prijave po Javnom pozivu sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti ili lično u prijemnu kancelariju Gradske uprave – šalter sala ili putem pošte na adresu Grad Zvornik, Svetog Save 124, sa naznakom ”Prijava na Javni poziv za dodjelu sredstava za samozapošljavanje u 2022.godini”.

Javni poziv je otvoren do 29. jula 2022. godine.