Kompanija “RILE-PROMET” otvaranjem novog izložbeno-prodajnog salona obilježila 26 godina rada (FOTO)

Kompanija “RILE-PROMET” otvaranjem novog izložbeno-prodajnog salona obilježila 26 godina rada (FOTO)

Firma stolarije i namještaja “RILE-PROMET” Memići-Kalesija otvaranjem novog izložbeno-prodajnog salona od 1800m² proslavila je 26. godišnjicu postojanja.Svi koji su danas prisustvovali otvaranju proširenog prostora uvjerili su se u niz pogodnosti, učestvovali u nagradnoj igri i proslavili zajedno ovaj jubilej uz muziku i roštiljadu.

Porodična kompanija Rile promet d.o.o Memići-Kalesija sa radom je počela 1996. godine.Na samom početku rada, uprkos ogromnoj konkurenciji, uspjeli su steći povjerenje kupaca i svrstat se u lidere proizvođača namještaja i stolarije.Kompanija trenutno ima oko 40-tak zaposlenih.Posao je započeo Rifet Musić, koji je posao prenio na sina Refika.Danas kompanijom, pored Refika (poznatiji kao RILE), rukovode njegova supruga Mina, dok je sin Semir menadžer prodaje, kćerka Fatima zadužena za ekonomska i pravna pitanja, a i najmlađi sin Rifet se također priprema za rad u ovoj kompaniji koji se školuje za CNC operatera.

Osim proizvodnje i ugradnje vlastitih proizvoda, RILE PROMET ima i izložbeno-prodajni salon, danas proširen sa još 1800m², koji kupcima nudi širok spektar proizvoda za skoro kompletno opremanje doma.

Vaše je da zamislite, a vrijedna ekipa u Rile Prometu će vašu ideju prvo nacrtati, a zatim je pretočiti u stvarnost.Posjetite i njihovu fb stranicu:https://www.facebook.com/rileprometmemici/

Foto: Blicko (Mersiha Bešić)

(www.bhreporter)