MERIDIAN PODRŽAO „ILIDŽA KUP 2022“ 

MERIDIAN PODRŽAO „ILIDŽA KUP 2022“ 

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa raznim sportskim udruženjima, rekreativnim udruženjima, klubovima, sportskim radnicima, sponzorima i prijateljima sporta, pomaže nam da iz godine u godinu, kao organizacija, rastemo i doprinosimo što kvalitetnijoj sportsko-rekreativnoj sceni, kako Ilidže, tako i Kantona Sarajevo i šire. Drago nam je da komapnija Meridian dio ove lijepe sportske priče – kaže Adnan Arnautović, predsjednik Udruženja „AD ASTRA“, koje je organizator turnira. 

Arnautović ističe da je svake godine prisutan veliki broj volontera, koji svojom podrškom pomažu njegovu realizaciju, te svi zajedno podižu svijest o važnosti sporta, zdravog života i druženja. 

MERIDIAN PODRŽAO „ILIDŽA KUP 2022“ 

Ovaj turnir ima i humanitarni karakter- novac od prihoda turnira uručuje se određenoj humanitarnoj organizaciji ili pojedincu u potrebi, o čemu se dogovorimo prije ili tokom održavanja turnira– navodi on. 

Prema Arnautovićevim riječima, na turniru učestvuje 20 seniorskih i 12 veteranskih ekipa. Kako prošlih, tako se i ove godine trude opravdati i ponoviti uspjeh, pružajući vrhunske uslove i razne aktivnosti na turniru. 

U Meridianu ističu da su se rado odazvali pozivu organizatora, koji je, na ovaj način, spojio rad, sport, zabavu i druženje.

Kao kompaniji, veoma nam je važna svijest o važnosti sporta i zdravog života, što ovaj turinir svakako promoviše. Turnir je poprimio epitet tradicionalnog, veoma je posjećen i zaista nije bilo dileme da li da podržimo ovaj sportski događajkažu u Meridianu