Motociklista zadobio teške povrede u Kušlatu, policija pokrenula prekršajni postupak protiv povrijeđenog motocikliste

Motociklista zadobio teške povrede u Kušlatu, policija pokrenula prekršajni postupak protiv povrijeđenog motocikliste
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Kušlat, 11.07.2022. godine oko 14,25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U navedenoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali: putničko motorno vozilo marke „VW GOLF IV“, kojim je upravljalo lice B.H. iz Milića i motocikl marke „BMW“, kojim je upravljalo lice R.I. iz Kalesije. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice R.I. iz Kalesije, vozač motocikla.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi, odakle je na dalje liječenje upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Policijski službenici PS za BS Zvornik će protiv vozača motocikla R.I. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.