Požar na otkupnoj stanici maline u Bratuncu, vatrogasci pravovremeno intervenisali (FOTO)

Požar na otkupnoj stanici maline u Bratuncu, vatrogasci pravovremeno intervenisali (FOTO)

Jutros u 04 h dežurnoj službi u TVSJ Bratunac dojavljena je uočena pojava plamena ispred ulaza u objekat hladnjače ” MB fruits” Bratunac. Po dolasku ekipe vatrogasno – spasilačke jedinice, utvrđeno je da se radi o zapaljenju određenog inventara na otkupnoj rampi. Intervencija završena u 05 h .

Zahvaljujući blagovremeno uočenom, a potom i dojavljenom požaru nije došlo do širenja istog na plastičnu ambalažu u neposrednoj blizini nastalog plamena, kao i daljeg mogućeg širenja na objekat .

Uzrok nastanka požara biće poznat nakon završenog uviđaja, a na osnovu sagledane situacije na terenu verovatno se radi o kvaru na elektroinstalacijama, usled čega je došlo do zapaljenja delova instalacije i manjeg širenja požara.
Sve navadene informacije saopštila je Vatrogasno-spasilačka jedinica Bratunac putem društvene mreže facebook.

U ime kompanije “MB fruits” bratunac riječi zahvalnosti uputio je Miladin Radović koji je izjavio:

U ime kompanije ” OPZ MB fruits” i u svoje lično ime, želeo bih da, još jednom, izrazim zahvalnost pripadnicima Vatrogasno-spasilačke jedinice Bratunac na profesionalnoj i brzoj intervenciji i saniranju nastalog požara. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i komšiji Milu Pajiću, koji je odmah nakon uočavanja požara isti i prijavio, i time sprečio štetu većih razmjera. Još jednom, hvala svima., poručio je Radović.