U Zvorniku pronađeni ukradeni dijamanti, dolari, satovi, policija zaplijenila oružje, drogu…

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su identifikovali i lišili slobode lice I.O. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je 10.07. 2022. godine počinilo krivično djelo „Teška krađa“ u Zvorniku i tom prilikom otuđio 37 kamenčića koji svojim izgledom asociraju na dijamanate, oko 2.000 australijskih dolara, 2.400 KM i sat marke „Rolex”.
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su odmah po prijavi ovog krivičnog djela od strane oštećenog lica, operativnim radom na terenu došlo do saznanja da se u vezi sa gore navedenim krivičnim djelom može dovesti lice I.O.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Zvorniku izvršen je pretres na dvije lokacije u Zvorniku koje koristi osumnjičeno lice i tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog krivičnog djela, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem drugih krivičnih djela (oružje – pištolj i 2,2 gr bijele supstance koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „speed”).

Policijski službenici PU Zvornik podnijeli su danas Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv lica I.O. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.