NOVA OPREMA ZA NOVE USPJEHE: Meridian obradovao fudbalere Goražda

NOVA OPREMA ZA NOVE USPJEHE: Meridian obradovao fudbalere Goražda

FK Goražde i Meridian njeguju, prije svega, prijateljske odnose, pa tako već drugu sezonu blisko sarađujemo, a višegodišnji ugovor, koji smo nedavno potpisali, samo daje potvrdu o uspješnosti saradnje– kaže Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian.

On je dodao da je oprema, koju su uručili klubu, samo dio sponzorskog paketa, te istakao da FK Goražde i dalje može računati na pomoć regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću. 

Almin Omerović, predsjednik kluba, zahvalio je za pomoć, podršku i ukazano povjerenje, te istakao da je čast za partnera imati kompaniju kao što je Meridian.

FK Goražde osnovan je 1918. godine pod nazivom Herceg Stjepan. Kroz svoju istoriju mijenjao je nazive, sve do 1960. godine od kada ponosno nosi sadašnje ime. Klub se trenutno takmiči u Prvoj ligi FBiH, a sezonu je završio na sredini tabele. 

NOVA OPREMA ZA NOVE USPJEHE: Meridian obradovao fudbalere Goražda

Domaće utakmice igra na gradskom stadionu “Midhat Drljević”,  jednom od najljepših u tom dijelu BiH. Goražde je grad koji živi za fudbal, a tome u prilog govori i podatak da se “klub sa Drine” može pohvaliti brojnim navijačima i simpatizerima, koji su 12. igrač na svakoj utakmici. 

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih… 

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.