U Bratuncu dva povezana slučaja narušavanja javnog reda i mira!?

Napad na policajce u Kozluku, uhapšen Bijeljinac
FOTO: Ilustracija

Kako smo danas dobili nezvanične informacije od sugrađana koji su se zatekli na licu mjesta, nakon što je G.M. pokušao da povuče za uho lice M.N, došlo je do dva incidenta u kojima je učestvovalo više osoba. Tim povodom, obratili smo se PU Zvornik i od njih dobili sljedeće Saopštenje za javnost.

-Policijskoj stanici Bratunac prijavljeno je da je danas oko 10,15 časova došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica u jednom ugostiteljskom objektu u Bratuncu. Nakon navedenog događaja lica M. G i J. M. radi ukazivanja ljekarske pomoći javila su se u Dom zdravlja Bratunac.

Neposredno nakon ovog događaja, na trgu u Bratuncu dolazi do novog narušavanja javnog reda i mira, nakon čega je od strane policijskih službenika PS Bratunac slobode lišeno više lica a lice D. Ž. se javilo u Dom zdravlja Bratunac zbog zadobijenih povreda u ovom događaju.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Tjelesna povreda“, te da policijski službenici postupe po istom. U toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, nakon čega će OJT Bijeljina biti podnesen izvještaj.