Jedno lice povrijeđeno prilikom slijetanja automobila, pomoć mu ukazana u zvorničkoj bolnici

Motociklista sletio kod Nove Kasabe dobio teške tjelesne povrede i kaznu za kršenje saobraćajnih propisa
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa povređenim licem. O saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Milićima iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na regionalnom putu Zvornik – Vlasenica u mjestu Dubnički Most, opština Milići, dana 24.07.2022. godine oko 15,15 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

Policijskoj stanici Milići je prijavljeno da je lice J.G. iz Milića, upravljajući putničkim vozilom marke „VW GOLF V” izgubilo kontrolu nad vozilom koje je sletilo sa kolovoza kojom prilikom je došlo do oštećenja na vozilu a vozač je zadobio povrede te se javio u Dom zdravlja u Milićima odakle je prevežen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, kojom prilikom su od strane doktora specijaliste kontatovane lake tjelesne povrede.

Policijski službenici PS Milići će protiv vozača J.G. iz Milića podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu zbog prouzrokovanja saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.