Haos animatori zabavili mališane Zvornika i goste iz drugih gradova (VIDEO)

Haos animatori zabavili mališane Zvornika i goste iz drugih gradova (VIDEO)

U Zvorniku je i treći dan Zvorničkog ljeta bilo razigrano i raspjevano. Pored koncerta popularnog pjevača Dženana Lončarevića koji je na gradskoj plaži okupio brojnu publiku, radovali su se i najmlađi Zvorničani koji su se zabavili sa Haos animatorima iz Novog Sada. Pogledajte dio toga kako je izgledalo u Zvorniku prethodnog dana u nastavku:

Atmosferu prije Lončarevićevog nastupa dobro su „zagrejali“ di džej Arsa i di džej Boki koji su nakon koncerta priredili žurku.

U ranim večernjim satima najmlađi Zvorničani imali su priliku da vide štulaša, malo vatre, malo magije, malo umetnosti, šou na svili, da se igraju sa džambo balonima od sapunice, da se malo takmiče.

Jedan od animatora, Neša, podsetio je da su u Zvorniku drugi put, te da su došli da malo razvesele i razmrdaju dečicu.

„Mi smo grupa drugara koji su rešili da svojom energijom uvesele ljude oko sebe i ofarbaju malo stvarnost. Trudimo se da to uradimo kroz dečiji osmeh, a kad se deca smeju, moraju i roditelji.“

Direktorica Turističke organizacije Ivana Đokić Milanović istakla je da u okviru ovogodišnjeg Zvorničkog ljeta imamo i bogat dječiji program.

„Večeras je to velika zabava koju su im priredili Haos animatori. Sa turističkog aspekta jako je važno da svi gosti koji trenutno borave u gradu imaju priliku da djecu odvedu na ovakav spektakularan sadržaj.“