Povrijeđeno lice u slijetanju automobila kod Vlasenice završilo u bolnici u Loznici

Krivična prijava zbog napada na policajca u Bratuncu
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su četiri saobraćajne nezgode (dvije u Vlasenici i dvije u Zvorniku) i jedan požar u Bratuncu. O saobraćajnoj nezgodi u Vlasenici gdje je jedno lice zadobilo povrede iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na lokalnom putu Vlasenica – Mišari, u naseljenom mjestu Mišari, dana 04.08.2022. godine oko 20,25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice povrijeđeno.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su utvrdili da je u navedenoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice S.P. iz Vlasenice, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „GOLF 2”. Lice S.P. iz Vlasenice je upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje se doktor nije mogao izjasniti o stepenu povreda.

Na lični zahtjev navedenog lica, isto je upućeno na dalje liječenje u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Loznica. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom.