Povrijeđeni pješak iz Zvornika zadobio povrede grudnog koša i glave, automobilom ga udarilo lice iz Beograda

Povrijeđen pješak iz Malog Zvornika kojeg je automobilom udarilo lice iz Beograda u centru Zvornika
FOTO: Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u gradu Zvorniku, 06.08.2022. godine oko 20,55 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U navedenoj saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „GOLF“, kojim je upravljalo lice V.T. iz Beograda, Republika Srbija i pješak M.M. iz Zvornika. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice M.M. iz Zvornika.

Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv vozača V.T. za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz zvorničke bolnice potvrdili su prijem lica M.M. iz Zvornika rođenog 1952.godine, konstatovane su mu povrede grudnog koša, glave i polomljeno rebro. Stanje pacijenta je trenutno stabilon, saopštili su iz JZU “Bolnica” na upit portala Zvornički ba.

Vozite pažljivo!