Identifikovan počinilac razbojništva na benzinskim pumpama u Šepku, pogledajte drugu krađu automobila (VIDEO)

Identifikovan počinilac razbojništva na benzinskim pumpama u Šepku, pogledajte drugu krađu automobila (VIDEO)

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su identifikovali počinioca krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je izvršeno 09.08.2022. godine oko 23,20 časova u mjestu Srednji Šepak, Grad Zvornik.

Policijskoj stanici Kozluk je navedenog dana prijavljeno, da je nepoznato lice počinilo krivično djelo „Razbojništvo“ nad oštećnim licima N.D. i S.P., kojom prilikom je pored otuđenja i oštećenja dva putnička motorna vozila nastupila i materijalna šteta na benzinskoj pumpi u mjestu Srednji Šepak, Grad Zvornik.

Policijski službenici PU Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela i pronalasku lica V.T. iz Kozluka, a koje se sumnjiči za izvršenje gore navedenog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Razbojništvo“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama počinilac je sa ukradenim automobilom prešao u Srbiju preko graničnih prelaza na mostu u Šepku uništivši rampe.