Na benzinskoj pumpi u Šepku snimljen pokušaj krađe automobila, plin ponovo curio satima, obustava saobraćaja…. (VIDEO)

Uhapšena ženska osoba koja je pomagala u skrivanju kradljivca automobila na benzinskim pumpama u Šepku
FOTO; Arhiv

Sinoć oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica. Nepoznato lice je prvo pokušalo ukrasti automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je njegova djevojka još bila u autu, što možete vidjeti na snimku u nastavku.

Poslije neuspjele krađe, isto lice je ukralo drugo putničko vozilo i udaljilo se u nepoznatom pravcu. Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za  plin kojeg koriste putnička vozila, pa je saobraćaj bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i saopštili:

Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9.augusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim licima kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku.

Prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznato lice je udarilo u dio benzinske pumpe gdje se nalaze ventili za gas, a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu. Na lice mjesta izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznato lice je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “passat” i udaljilo se u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Svi video snimci koje ste vidjeli kruže društvenim mrežama i izazivaju zgražanje javnosti.