Stanarima zgrade u Zvorniku uručeni veći računi za vodu od realnog stanja, direktor Tomić uz izvinjenje ispravio grešku

Stanari zgrade “B- 2” neprijatno su  iznenađeni iznosima  na računima za juli mjesec dobijenim ovih dana od A.D. “Vodovod i komunalije” Zvornik jer su bili znatno veći nego oni predhodnih mjeseci.

Na osnovu njihovih pitanja i pritužbi, iz portala zvono.media nazvali smo direktora preduzeća Jovana Tomića koji nam je ljubazno odgovorio da mu na viber  pošaljemo faksimil računa kako bi provjerio o čemu se radi. I zaista, ubrzo nakon toga je priznao je da u pitanju greška u obračunu koju će ispraviti.

– Pogriješili smo u obračunu utroška vode, popisano i ranije stanje nije dobro “oduzeto” i stoga su računu u prosjeku  uvećani za oko 30 odsto. Priznajemo našu grešku, ko radi taj i griješi, storniraćemo ove račune, ispraviti i poslali nove račune za zgradu “B – 2” jer se greška samo na tu zgradu odnosi, kaže Tomić.

3

3

On se izvinjava stanarima te zgrade zbog greške u obračunu, mada, bez namjere da ga opravdamo, u toj zgradi problem je veliki broja podstanara, često mijenjanja stanara i neprijavljivanje svih članova domaćinstava kao potrošača vode.

Tomić napominje da se cijena vode i odvoza smeća nije mijenjala odavno i da ako, eventualno ima još onih koji imaju primjedbe na visinu računa, da im se obrate  kako bi provjerili o čemu se radi.