Sletio sa “audijem” s puta kod Bratunca, zadobio teške tjelesne povrede

U saobraćajnoj nezgodi u Bratuncu jedno lice teško povrijeđeno, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
Kod Kozluka dvije saobraćajne nezgode sa dva lica povrijeđena, kazne za oba vozača
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na regionalnom putu Bratunac – Fakovići se dana 22.08.2022. godine oko 00,20 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su postupili po navedenoj prijavi i izašli na lice mjesta te utvrdili da se radi o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Audi”, i u kojoj je lice T.P. povrijeđeno. Na lice mjesta su upućeni radnici Hitne pomoći Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja u Bratuncu. Povrijeđeno lice je nakon ukazivanja ljekarske pomoći u JZU Dom zdravlja u Bratuncu transportovano u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su istom konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima PS Bratunac preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, nakon toga dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.