Ukoliko vidite Neđu obavijestite policiju: Bezuspješna potraga za muškarcem iz Lopara traje mjesecima (FOTO)

Pet dana traje potraga za Neđom Cvijetinovićem iz Lopara koji je otišao u berbu gljiva

Policijska uprava Bijeljina pozvala je još jednom građane da ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj 122 koji je besplatan.

Naime, još 24. juna 2022. godine u večernjim satima Policijskoj stanici Lopare prijavljeno je da se Neđo Cvijetinović (78), udaljio od porodične kuće koja se nalazi u zaseoku Lukići, naselje Lopare selo, opština Lopare.

Po izjavi sina, Neđo je navedenog dana oko 9 časova otišao u selo Veselinovac na području Lopara u podnožju planine Majevica u berbu šumskih plodova i nije se vratio kući.

Neđo Cvijetinović visine je oko 170 centimetara, punije građe, oko 90 kilograma, sijede kose, tamno smeđih očiju,senilan. Na sebi je imao čizme –rudare, kačket i košulju nepoznate boje.

– Pretraga terena za nestalim Neđom započeta je 25. juna gdje su pored pripadnika Policijske uprave Bijeljina, učestvovali i pripadnici i Vatrogasne jedinice Lopare i Ugljevik, Gorska služba spašavanja Bijeljina, Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske, Helihopterski servis Republike Srpske, Lovačko udruženje “Majevica” Lopare, Opštinska uprava Lopare kao i mještani koji su uzeli aktivno učešće u potrazi – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Za nestalim Neđom se i dalje intezivno traga.

Policijska uprava Bijeljina zahvaljuje se svima koji su za ova tri mjeseca svojim učestvovanjem u potrazi za Neđom Cvijetinovićem dali aktivan doprinos i poziva sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom licu iste prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj telefona,,122“.