Pet osoba završilo u zvorničkoj bolnici nakon jučerašnjeg sudara kod Konjević Polja, ženska osoba zadržana na liječenju (FOTO)

Povrijeđeno 6 putnika: Iz policije se oglasili o sudaru kod Konjević Polja prethodnog dana
Povrijeđeno 6 putnika: Iz policije se oglasili o sudaru kod Bratunca

Šest osoba povrijeđeno je u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bratunac – Zvornik u mjestu Hrnčić Polje, rekla je za naš portal portparol zvorničke Policijske uprave Danijela Madžahrnrević.

Madžarevićeva je dodala da se saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala vozila “pežo” i “škoda”, dogodila oko 12.30.

Ženska osoba za volanom “pežoa” lakše je povrijeđena, dok je pet osoba iz “škode” upućeno u Bolnicu Zvornik radi ukazivanja medicinske pomoći, a za čije se povrede dežurni ljekar još nije izjasnio.

Povrijeđeno 6 putnika: Iz policije se oglasili o sudaru kod Bratunca

Policija je izvršila uviđaj, a saobraćaj nije bio obustavljan, saopštila je Madžarević.

O stanju povrijeđenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi informisali smo se u JZU “Bolnica” Zvornik. Portparol zvorničke bolnice Anastasia Dragić je o ovom slučaju saopštila:

U toku jučerašnjeg dana jedna osoba povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi kod Konjevića Polja u opštini Bratunac zadržana je na liječenju. Ženska osoba inicijala I.Z. zadobila je lakše tjelesne povrede i postoji mogućnost da narednog dana bude puštena na kućno liječenje, saopštila je Dragić.

Na osnovu saopštenih informacija možemo zaključiti da su ostale povrijeđene osobe u navedenoj saobraćajnoj nezgodi zadobile lakše tjelesne povrede.