Uhapšeno lice koje je pomoglo ubici prilikom bjekstva sa mjesta vatrenog okršaja kod Kiseljačkog puta, kada je jedno lice smrtno stradalo

Lice lišeno slobode zbog KD „Pomoć učiniocu poslije izvršenog kričnog djela“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
Ispred Policijske uprave Zvornik uhapšen Goran B. koji se sumnjiči za ubistvo na Kiseljačkom putu

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik lišili su slobode 16.10.2022. godine oko 14,45 časova lice M.C. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela“. Lice M.C. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, sprovedeno Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Podsjećamo, Policijskoj stanici Kozluk je 14.10.2022. godine oko 23.05 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javila četiri lica muškog pola sa povredama zadobijenim od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, Grad Zvornik. Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedno lice je smrtno stradalo, a jedno teško povrijeđeno.

U toku je dalja istraga pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u cilju pronalaska izvršioca krivičnog djela „Teško ubistvo“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.