Klanjana dženaza ženi iz Sapne koja je zadavljena i potom bačena u šaht

Sin smješten na na Psihijatrijsku kliniku
Klanjana dženaza ženi iz Sapne koja je zadavljena i potom bačena u šaht

Živjela je sa sinom, koji je bio psihički bolesnik. Često se žalila na njega nadležnim institucijama. Međutim, niko ništa nikada nije poduzeo i evo kako je završila, rekli su mještani. Tužno da tužnije ne može biti. Ni nama sada nije svejedno – rekli su mještani, prenosi Glasdrine.

U nastavku istrage utvrđeno je da je Hana Jašarević (65) čije je tijelo početkom novembra pronađeno u šahtu porodične kuće u naselju Mahala kod Sapne, zadavljena, potvrdio je za portal “Avaza”, Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog Kantona.

– Nesporno je da je smrt nastupila nasilnim putem i da je zadavljena. Još se radi na identifikaciji počinioca, a u toku su brojna vještačenja, među kojim je i DNK analiza- kazao je Arnautović za “Avaz”.

On je potvrdio da je sin nastradale smješten na Psihijatrijsku kliniku. Kako nezvanično saznajemo, sve upućuje da je Hanu usmrtio njen sin, te će i on biti pod istragom.

Komšije nastradale ranije su govorile da ju je često znao maltretirati. Dženaza nastradaloj obavljena je prije tri dana u Gornjoj Sapni.