Odbojkašice i odbojkaši Drine upisali nove pobjede u prvenstvu

Odbojkašice i odbojkaši Drine upisali nove pobjede u prvenstvu

Odbojkašice Drine su u okviru 8. kola Prve lige Republike Srpske na svom parketu ostvarile pobjedu nad ekipom Sokoca. Zvorničanke su pobijedile rezulatom 3:1 po setovima. Rezultat u toku utakmice po setovima je 1.set 25 : 14; 2.set 23 : 25; 3.set 25 : 18 i 4.set 25 : 22 što je bilo dovoljno da Zvorničanke upišu svoju petu pobjedu u prvoligaškom prvenstvu. Nakon osam odigranih kola odbojkašice Drine imaju 14 osvojenih bodova uz utakmicu manje što je dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli prvenstva.

Odbojkaši Drine takođe su upisali pobjedu u Zvorniku u okviru 6. kola Prve lige Republike Srpske protiv Tempa iz Ražljeva. Rezultat je bio 3:0 za Zvorničane. Po setovima je bilo prvi set 25 : 22; drugi set 27 : 25 i  treći set 25 : 22 što je dovoljno za treću pobjedu i deveti bod u ovogodišnjem prvenstvu. Odbojkaši Drine nakon šest odigranih kola nalaze se trećoj poziciji prvoligaške tabele sa devet osvojenih bodova što je bod manje od vodeće ekipe Gradiške koja ima i utakmicu više od ekipe OK “Drina” Zvornik.

Ove godine prigodna iznenađenja za OK “Drina” Zvornik priređuju navijači i simpatizeri kluba. Prethodno kolo, novim garinturama dresova obradovana je ženska ekipa od firme MIX COLOR, a ovo kolo klub sa nekoliko novih odbojkaških lopti od Ivana Popovića.

Odbojkašice i odbojkaši Drine upisali nove pobjede u prvenstvu
FOTO: Nova garintura dresova MIX COLOR

Čestitke našem klubu koji jedini u gradu ima i mupku i žensku selekciju i aktivno se takmiči godinama.