Crni dan fudbala u BiH: Fudbaler u Mostaru izvršio samoubistvo, fudbaler u Sarajevu pokušao samoubistvo, a u Banjaluci fudbaler osumnjičen za pokušaj ubistva

Prethodni dan obilježen je tragičnim vijestima o mladim sportistima u Bosni i Hercegovini. Prvo je ujutro odjeknula vijest o samoubistvu 27-godišnjeg fudbalera Zrinjskog Karima Gazetia koji je skočio sa sedmog sprata u smrt. U toku dana već je procurila informacija o pokušaju samoubistva nekadašnjeg mladog reprezentativca BiH i fudbalera Slavije 43-godišnjeg Bojana Jamine koji je pronađen u svom stanu sa prostrijelnom ranom glave. U toku noći procurila je i informacija o pokušaju ubistva od strane 26-godišnjeg fudbalera Krupe, događaj se desio u petak. Šta se dogodilo sa igračem Krupe pročitajte u nastavku:
Crni dan fudbala u BiH: Fudbaler u Mostaru izvršio samoubistvo, fudbaler u Sarajevu pokušao samoubistvo, a U Banjaluci fudbaler pokušao izvršiti ubistvo

Državljanin Srbije D.Č. (26) uhapšen je u petak u večernjim časovima zbog sumnje da je pokušao ubiti vršnjaka iz Banjaluke M. Č. (26).

Mediji saznaju da je riječ o fudbaleru Krupe Dušanu Čelaru i Banjalučaninu Milošu Čudiću koji trenutno nastupa za Ljubić iz Prnjavora.

Sve se desilo u Ulici Mlađe Ćusića u Banjaluci, a kako je ispričao izvor blizak istrazi svemu je prethodila kratka rasprava kada je Čelar uzeo kuhinjski nož i iznenada Čudića ubo u predjelu vrata, ruke i ispod rebara. Nakon toga je Čudić u odbrani zakačio Čelara i udaljio se sa lica mjesta, nakon čega je došla policija.

Njih dvojica su zadržani na bolničkom liječenju u UKC RS, ali niko nije životno ugrožen, piše Banjaluka.net.

– O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv D.Č., dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – navode iz policije.