U saobraćajnoj nezgodi u Tršiću jedno lice teško i dva lakše povrijeđena

U saobraćajnoj nezgodi u Kozluku jedno lice teško i dva lakše povrijeđena, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik, a koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
U saobraćajnoj nezgodi u Tršiću jedno lice teško i dva lakše povrijeđena
FOTO: Arhiv

Na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, u mjestu Tršić se 21.11.2022. godine oko 11,45 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su tri lica povrijeđena.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala tri vozila. Putničkim motornim vozilom marke “Audi” je upravljalo lice I.T. iz Republike Srbije, koje je zadobilo teške tjelesne povrede, konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornika. Vozilom marke „Volkswagen” je upravljalo lice B.M., i sa istim se u vozilu nalazilo lice B.M., te su oba lica zadobila lake tjelesne povrede. I trećim vozilom, marke „Škoda” je upravljalo lice D.Z.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, nakon toga dostavljanje Izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.