Lišen slobode vozač koji je automobilom udario biciklistu i pobjegao sa mjesta događaja u Roćeviću

Lišen slobode vozač koji je automobilom udario biciklistu i pobjegao sa mjesta događaja u Roćeviću
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su 24.11.2022. godine oko 00,10 časova lišili slobode lice Ž.Č., zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“. O ovom tragičnom događaju pisali smo i ranije, a što možete pročitati i OVDJE.

Napominjemo, Policijskoj stanici Kozluk je 21.11.2022. godine oko 08,15 časova, prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik, u mjestu Roćević, u kojoj je smrtno stradalo lice L.R. Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS za BS Zvornik su došli do saznanja da je u saobraćajnoj nezgodi 20.11.2022. godine oko 17,10 časova učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Golf 3“, kojim je upravljalo lice Ž.Č. i u kojoj je smrtno stradao biciklista L.R.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima PS za BS Zvornik preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšeni je stalno nastanjen na području teritorija grada Zvornik.