Rekorder sa 4,04 promila alkohola u organizmu, prije hapšenja skrivio saobraćajnu nezgodu u Jardanu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 28.11.2022. godine.
Rekorder sa 4,04 promila alkohola prije hapšenja skrivio saobraćajnu nezgodu u Jardanu

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Zvorniku i Srebrenici), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Vlasenici), tri saobraćajne nezgode (jedna u Vlasenici i dvije u Zvorniku) i jedno lice lišeno slobode zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu, u količini od 4,04 g/kg (u Zvorniku). Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi u Zvorniku i hapšenju lica koje je vozilo automobili sa količinom od 4,04 g/kg alkohola u krvi saopštili:

Na lokalnom putu Karakaj – Sapna, u mjestu Jardan, 28.11.2022. godine oko 10,14 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Reno”, kojim je upravljalo lice I.J. iz Zvornika i putničko motorno vozilo “Audi” kojim je upravljalo lice R.V.

Licu I.J. su konstatovane lake tjelesne povrede od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja u Zvorniku.

Policijski službenici PS za BS su istog dana, oko 12,13 časova lišili slobode lice I.J. zbog izazivanja saobraćajne nezgode pod dejstvom alkohola u količini od 4,04 g/kg. Protiv lica I.J. će policijski službenici PS za BS Zvornik podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Fotografija preuzeta sa portala Infobirac.net