Načelnik urbanizma grada Zvornik, Boško Kojić otvoreno govori o problematici stanara zgrade “Park 2” i legalizaciji objekta (VIDEO)

Načelnik urbanizma grada Zvornik Boško Kojić otvoreno govori o problematici stanara zgrade "Park 2" i legalizaciji objekta (VIDEO)

Zajednice etažnih vlasnika “Park 2” dospijeli su u žižu javnosti BiH nakon što su javno iznijeli problematiku sa kojom se susreću. Od toga da nije moguće legalizovati i dobiti papire za skoro polovinu stanova u ovoj zgradi do onemogućavanja pristupa ulazu u zgradu dio je problematike ljudi iz Zvornika koji su kupili stanove u ovoj zgradi.

Nedavno je i Skupština grada Zvornik raspravljala o ovoj problematici. Predstavnici ZEV zgrade “Park 2” koja se nalazi na nekadašnjem mjestu hotela “Drina” su djelomično zadovoljni donesenom odlukom Skupštine, ali su još jedom ponovili: „Nećemo odustati, istjeraćemo pravdu, koliko god se činilo da je nemoguća borba sa birokratijom i očiglednom korupcijom u cijelom ovom slučaju. Imamo dokaze da je, pored toga što nam je uskraćeno zakonsko pravo na korištenje prostora ispod stanova za redovnu upotrebu i parking, te, nesmetan pristup našim stanovima, na djelu niz drugih nezakonitosti.“

Načelnik urbanizma Gradske uprave Zvornik Boško Kojić o problematici koja je snašla stanare zgrade nekadašnjeg hotela Drine govorio je za portal Drina Media, kompletan intervju o ovoj problematici pogledajte u video intervju objavljenom na zvaničnom youtube kanalu portala Drinamedia: