Muškarac koji se prevrnuo sa automobilom kod Kušlata završio u zvorničkoj bolnici i dobio kaznu (FOTO)

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 05.12.2022. godine.
Muškarac koji se prevrnuo sa automobilom kod Kušlata završio u zvorničkoj bolnici i dobio kaznu (FOTO)
FOTO: M.Ostojić

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Zvorniku i Srebrenici), pet saobraćajnih nezgoda (u Zvorniku, Srebrenici, Kozluku i dvije u Bratuncu) i četiri lica lišena slobode (u Srebrenici, Milićima i dva u Bratuncu). O saobraćajnoj nezgodi u Kušlatu-Paljevićima pisali smo i dan ranije, a iz Policijske uprave Zvornik su o tom događaju saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Paljevići se 04.12.2022. godine oko 23:05 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Renault”, kojim je upravljalo lice M.O. iz Bratunca. Licu M.O. je ukazana ljekarksa pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Policijski službenici PS za BS će protiv navedenog lica podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Slijetanje kod Kušlata, jedna osoba zadobila povrede (FOTO)

(Zvornicki.ba)