U Sapni revijalni fudbalski susreti, sva prikupljena sredstva idu za liječenje oboljelog Amela Hamzića sina nekadašnjeg fudbalera Drina-Podrinje

U Sapni revijalni fudbalski susreti, sva prikupljena sredstva idu za liječenje oboljelog Amela Hamzića sina nekadašnjeg fudbalera Drina-Podrinje

Fudbalski klub “Sapna” narednog utorka 3.januara 2023.godine organizuje revijalne utakmice u sportskoj dvorani, a sav prihod biće namijenjen za liječenje Amela Hamzića koji boluje od leukemije. Amel je sin nekadašnjeg fudbalera FK Drina-Podrinje Amira Hamzića, popularnog “Brazilca” koji je ostavio dubok trag u Premijer ligi BiH igrajući za FK Drina Zvornik-Podrinje koja je svoje utakmice igrala u Živinicama sve do 2001.godine. Nakon “Drine”, Hamzić je igrao u tuzlanskoj “Slobodi” i još nekoliko premijerligaša, a karijeru je završio u “Zvijezdi” iz Gradačca. Upravo je prošle sedmice priređen sportski spektakl u Gradačcu gdje je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Nadajmo se da će ista slika biti ovog utorka u Sapni.

Iz FK Sapna uputili su poziv koji prenosimo u potpunosti:

Poštovani prijatelji, pozivamo Vas na revijalnu utakmicu u gradskoj dvorani Sapna koja će se održati u utorak, 03.01.2023.godine. Nastupaju veterani FK “Sapna”, veterani FK “Sloboda” Tuzla, veterani FK “Bosna” Kalesija te druge humane zvijezde iz javnog života. Program počinje od 17 sati utakmicama za djecu gdje nastupaju ŠF “Bambi” Sapna, FK Sloboda i drugi.

Pozivamo sve građane da dodju jer ovaj put “Svi igramo za našeg Amela”. Za sve dodatne informacije možete se obratiti FK “Sapna” i Almiru Mešiću.

Dobrodošli!