Pronađeno beživotno tijelo 63-godišnjaka u Srebrenici

U porodičnoj kući u Srebrenici pronađeno beživotno tijelo, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:
https://zvornicki.ba/2023/03/07/ljekar-optuzen-za-smrt-zenske-osobe-povrijedjene-u-saobracajnoj-nezgodi/
FOTO: Ilustracija-Arhiv

Policijskoj stanici Srebrenica je 09.01.2023. godine u 18,15 časova prijavljeno da je u porodičnoj kući u mjestu Plavi most, opština Srebrenica pronađeno beživotno tijelo lica B.Š.

Policijski službenici PS Srebrenica su postupili po prijavi i preduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio transport tijela u mrtvačnicu Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Srebrenica, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje smo saznali od mještana iz srebreničkog naselja Plavi most, preminuli muškarac je živjeo sam duži vremenski period i imao je zdravstvenih problema.

Najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti 63-godišnjaka kojeg su njegovi bližnji pronašli prethodnog dana u večernjim časovima, rekao je jedan od komšija preminulog za portal Zvornički ba uz želju da ostane anoniman. Komšije imaju samo riječi hvale za muškarca čije je beživotno tijelo pronađeno prethodnog dana.